Små pannekakerlapper er en vinner hos barna. De kan spises til frokost, lunsj og kvelds og passer perfekt i matpakken eller på tur. De holder seg noen dager i kjøleskapet hvis du lager en litt større porsjon.
Oppskrift
Passer fra 6 mnd
Gir 6-8 lapper
Allergener: egg
Ingredienser
- 1 moden banan
- 1/2 avokado
- 1 egg
- 1 1/2 dl havregryn
- 1/2 ts ceylon kanel
- 1/2 ts kardemomme
Sånn gjør du
Sett stekeovnen på 180 grader.
Mos bananen og avokadoen med en gaffel eller bruk en stavmikser. Visp inn egget og tilsett havregryn, kanel og kardemomme. Bland godt.
Kle et stekebrett med bakepapir og form lappene med en slikkepott.
Stekes midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
Spises samme dag eller oppbevar i en lufttett beholder. Du kan også fryse lappene og ta de opp senere.
Her finner du oppskrift på enkle bananlapper.
Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.
Klem fra Stine