Disse muffinsene er naturlig søtet med frukt som ananas, mango og banan. De kan serveres allerede fra 6 måneder og passer like godt til bursdag som til tur.
Oppskrift
Passer fra 6 måneder
Gir ca 10 muffins
Allergener: egg, gluten
Ingredienser
150 gram ananas (du kan gjerne bruke frossen)
150 gram mango (du kan gjerne bruke frossen)
1 godt moden banan
1 egg
2 dl havregryn
2 dl sammalt fint speltmel
1 ts bakepulver
1-2 ts ceylonkanel
1 neve frisk basilikum
Sånn gjør du
Mos bananen i en bolle med en gaffel.
Kutt ananas og mango i små biter og rør inn sammen med den moste bananen. Visp inn et egg.
Bland deretter inn havregryn, mel, bakepulver og ceyonkanel. Finhakk basililkum og bland inn.
Ha røren i muffinsformer og stek på 180 grader midt i ovnen i 25 minutter.
Oppskrift på spinatmuffins finner du her.
Her finner du Bare Bra Barnemat sin e-bok “påskesnop”, proppfull av sunnere godis til påsken.
Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.