Legg igjen en kommentar:
15 kommentarer
Hvordan skal konsistensen på disse kjeksene være? Laget de til min datter på 8,5 mnd, men synes kjeksene ble ganske seige. Hun beit av store biter som hun ikke helt klarte å tygge. Blir de lettere å tygge for de små hvis de blir mer sprø?
SvareHeisann! Lager du de tynnere så blir de sprøere, men det kan også være at hun må bli litt større først. Det er individuelt når disse små takler å spise kjeks, både myke og harde
Hei! Prøvde disse kjeksene ikveld,men som Hanne skriver så ble mine også veldig seige og ikke tørre/crispy. Lagde de tynne. Må de stå lenger da tru?
SvareHei! Skru ned varmen litt og la de ligge lenger. Men de er myke først så blir de harde når de avkjøles. Men det varierer litt mer hvor tykke/tynne du har de og
Hei
Hvilken konsistens skal disse kjeksene få? Mine blir bare seige og lille frøkna klarer ikke å spise dem hele eller i små biter.
SvareHar du prøvd å la de steke litt lenger, eventuelt skru ned varmen om du vil ha de sprø?
SvareHei! Har ikke varmluft på ovnen vår, går det greit med over-og undervarme?
Hei! Hva kan jeg bruke i stede for smør til gutt med melkeproteinallergi?
SvareHeisann, du kan bruke kaldpresset olivenolje, melkefritt smør eller kokosolje kaldpresset:)
SvareHei! Går det an å bruke sesammel eller mandelmel istedenfor havremel?
SvareHei Michelle, beklager sent svar på denne, men det går fint. Hilsen Thea BBB
SvareTakk for oppskrift. Disse ble kjempe populære i heimen. Likte veldig godt at det var få og enkle ingredienser slik at de er lett å lage uten at en nødvendigvis må på butikken først. Hilsen fornøyd mamma og fornøyd 1-åring.
SvareHei Hanne – så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk for at du tar deg tid itl å legge igjen en tilbakemelding, det er nyttig både for oss og andre. Så glad for at dere begge er fornøyde Varm hilsen fra oss i BBB