Legg igjen en kommentar:
8 kommentarer
Hei
Kan man «hoppe over» prosessen hvor man lager havremel av havregryn, og heller bare bruke havremelet som man får kjøpt?
SvareHei! Ja det kan du teste, blir bare litt grovere. Havremelet som du får kjøpt kan du også bruke
Det er maks 50 g rosiner per uke som er anbefalingen for barn under 3 år. 6x45g som dere skriver vil gi 270 g per uke.
SvareDenne likte minstemann SÅ godt!! Men har du noe tips til hvordan å forlenge holdbarheten? Hadde de liggende i en lufttett boks men de ble dårlig på 3 dager. Hadde laget en svær porsjon, da de var så populære, men måtte kaste over halvparten
Hei! Ja, det er veldig kjedelig. Sånn blir det når det fortsatt er fukt i de, og det er jo det som gjør de så enkle å spise for de minste. Jeg har faktisk oppdatert oppskriften med en setning om dette. Huff, leit at du måtte kaste så mye. Akkurat på disse er det bedre å lage mindre porsjoner. Eventuelt kan du forlenge holdbarheten noe ved å ha de i kjøleskapet. Hilsen Thea BBB
SvareJeg lagde disse, og de var veldig gode. Men jeg tror jeg enten ikke har stekt de lenge nok eller oppbevart dem for varmt, for det tok en uke så var alt muggent.. tips?
SvareHei Ann Kristin – ja når de skal være myke og fortsatt har fukt i seg (som gjør de enkle å spise for de minste) har de dessverre kort holdbarhet. De nytes aller best ferske, og holder kanskje et par dager på kjøkkenbenken. Eventuelt kan du legge de i kjøleskapet for litt lengre holdbarhet. Jeg skal legge inn en setning om dette i oppskriften. Hilsen Thea BBB
Svare