Legg igjen en kommentar:
12 kommentarer
hei, hvordan kraft bruker du her? jeg er så dårlig på å lage / sette sammen smaker osv så klarer ikke se hva jeg bør bruke. hehe
SvareHei, du kan unngå å bruke kraft i denne, det gjør jeg som regel, hvis ikke bruker vi grønnsaksbuljong. Har også brukt hjemmelaget kyllingkraft.
SvareHei:) Noen ganger bruker jeg hjemmelaget, andre ganger har jeg droppet det om jeg ikke har funnet et godt alternativ på butikken:) Du må ikke bruke kraft i denne, det er gode smaker fra før av når alt får stå og godgjøre seg:)
SvareSkal det virkelig være tomatbønner i chili con carne? Altså de bønnene med tomatsaus med sukker og salt osv. i?
SvareHei Anne! I denne oppskriften har vi brukt tomatbønner ja, men hvis du vil bytte de ut med noe annet er det naturligvis bare å gjøre det Kidneybønner er et godt alternativ og det bruker jeg ofte selv også. Skal skrive det inn som et tips i oppskriften. Håper det smaker! Hilsen Thea BBB
Hei! Jeg har laget denne mange ganger nå, men lurer på om jeg har misforstått oppskriften litt. Skal man helle «laken» fra tomatbønnene oppi gryta eller sile ut bønnene? Jeg har alltid puttet hele boksen oppi og det blir veldig godt, men ganske rennende.
SvareHei! Så hyggelig at du liker den Vi pleier å bruke hele boksen med lake. Det gjør at den kan bli litt rennende ja, men du kan eventuelt koke den litt lenger og koke ned væsken. Hvis du lager en større porsjon og tar vare på rester til dagen etter vil stivelsen som finnes i væsken gjøre at den blir fastere når den er kald. Hilsen Thea BBB
Hei! Dere sier at denne passer for 6 måneder, men legger til at man kan slenge på en klatt rømme. Men sier at melkeprodukter ikke passer for yngre barn? https://www.barebrabarnemat.no/melk/. Skjønner jeg kan fjerne rømmen, men det er fort å glemme seg når man leser og tar dere som en solid kilde. Fint å prøve å passe på å nevne dette med melk der dere si er det passer
SvareHei! Jeg har presisert dette nå, lagt til at en klatt rømme eller creme fraiche tidligst passer fra 10 måneder, og linket til innlegget med mer info ang introduksjon av melk og meieriprodukter. Tusen takk for at du tok deg tid til å presisere dette slik at vi kan være enda tydeligere – det er veldig nyttig
Lager denne ofte, så god for å ikke få den så rennende tilsetter jeg 4 små/middels potet +en halv raspa brokkoli i, smaker kjempegodt, om man synes det fortsatt er mye veske og vil ha tilbehør passer pasta/ris til
(kjøper brokkoli på tilbud raser den raskt i kjøkkenmaskin, legger en halv brokkoli i poser i fryser, vips, enkelt og klart til å putte i middager og i det meste)