Legg igjen en kommentar:
19 kommentarer
Disse så gode ut! Jeg har en sønn som er allergisk mot egg. Jeg har forsøkt å bake med linfrø, chiafrø eller banan som erstatning, og det funker greit for pannekaker og ting som ikke skal heve, men alt annet syns jeg blir veldig kompakt. Har dere noen tips eller erfaringer som kan hjelpe?? Hilsen Siv
SvareHeisann! Ja det kan jeg skjønne. Har du prøvd å kompensere med litt mer bakepulver når du bruker banan? Du kan også bruke annen søtning, bananen gjør ofte at det blir litt tungt
Hei! Ja om de er utenlandske frosne er det det som anbefales
Du kan prøve, men jeg har ikke testet Kan være du må bruke litt mindre siden den er tynnere. Gi gjerne beskjed om du prøver da
Hei, jeg har en sønn på 8 mnd. Jeg er litt nervøs for å gi han nye ting, da jeg er litt nervøs for å sette i halsen. Han spiser fint brødskive delt i 4 selv, og middag med litt konsistens. Han burde vel klare å spise disse trygt? Kan jeg eventuelt bytte ut havregryn med havremel?
SvareJa det kan du absolutt Bare følg godt med når du gir, det blir litt som å spise brød ja
Hei!
Er det riktig at det skal være havregryn og ikke havremel?
Har lagd de, og de ble veldig kompakte.
-Viktoria
SvareDe kan også lages med havremel da blir de nok ikke like kompakte
Hei, jeg lurer på om muffinsene og vaflene som dere har oppskrifter på kan fryses? Hva er fremgangsmåten på å tine dem før de går i matpakken? Bør de varmes opp eller bare ligge i kjøleskapet fra kvelden før f.eks? Hvor lenge kan de eventuelt fryses?
Hilsen, Hafsah.
Alt kan fryses, du kan ta de opp og putte de frosne i matboken så tiner de der, det pleier jeg å gjøre og synes det fungerer bra DU kan også legge de i kjøleskap dagen før.
De er kjempegode! Men anbefaler å redusere mengden med havremel dersom man bruker dette, ellers blir de veldig kompakte.
SvareHei! TAkk for tilbakemeldingen din Ja, de blir ganske så kompakte med mel med mye fiber. Hvis man vil ha de luftigere er det lurt å bruke mer siktet mel. Ha en fin dag!
Mengden speltmel her virker å være for dobbel oppskrift. Jeg tok to bananer og 2 dl kokosmelk og 5 dl mel, da ble røren slik muffinsrøre skal være.
SvareHei Stine, denne oppskriften har vi hatt lenge, men jeg skal teste igjen og se om den trenger justeringer. Tusen takk for tilbakemeldingen din
Hei! Det fungerer slik den står, men røren blir ganske seig og tykk ja. Hadde selv i en dl ekstra kokosmelk idag, så har lagt til det som et tips i oppskriften nå
Hei! Kan man bruke kumelk i stedet for kokosmelk når baby har blitt 10 mnd?
Hei! Du kan bruke kumelk i steden ja, men kokosmelk inneholder faktisk en del jern (ca 3,3 g), men kumelk inneholder ikke noe jern så det er derfor vi anbefaler å bruke helfet kokosmelk.
Svare