I dette frøbrødet har vi tilsatt ekstra frø for næring, men tilpasset konsistensen så det passer til både de minste og til de barna som ikke er spesielt glad i hele korn og frø. Vi har malt frøene
Les merÅ ta med barna på matlagingen kan være både hyggelig, praktisk og ikke minst en nyttig læringsstund. Kanskje har du litt ekstra tid nå i høstferien til å lage mat sammen med barna dine? Vi har
Les merSiste torsdag i september er det fårikålens dag, og i den anledning deler vi oppskrift på Norges nasjonalrett, altså fårikål! Nå er råvarene i sesong, og det betyr at det er enkle å få tak i.
Les merDenne uken (uke 39) er det ØKOUKA og vi ønsker å bidra til å sette fokus på økologisk mat! ØKOUKA feirer mangfoldet innen norsk økologisk matproduksjon og landbruk gjennom formidling av råvarer,
Les merMatportalen skriver at frisk frukt og grønt, spesielt det som vi importerer fra utlandet, kan inneholde bakterier, parasitter og virus som gir oppkast og diaré. Gjør det derfor til en vane å alltid
Les merDette er superenkle, gode og lettfordøyelige rundstykker du kan lage kvelden før helgefrokosten. Helt uten hele frø og kjerner hvis du har et barn som ikke liker det. Disse rundstykkene er bakt med
Les merHelsedirektoratet anbefaler at alle såkalte allergener bør introduserer i løpet av barnets første leveår, og her skal du få våre konkrete tips til hvordan du kan introdusere de. Allergener er de
Les mer