Har du lyst til å lage babygrøt selv? Her skal du få oppskrift på grøten som Stine laget live under babymatutfordringen dag 2. Hun snakket også om jernrike kornsorter, bløtlegging av kornet, fettkilder,
Les merVi er i gang med babymatutfordringen og idag snakket vi om når du skal starte med smaksprøver. Fantastisk at så mange av dere var med, og ønsker å lære mer og bli tryggere på å lage babymaten selv!
Les merHer skal du få oppskrift på våre gule pannekaker. Idag er det nemlig pannekakedagen! Pannekaker er barnas favoritt og med noen enkle tips kan du snike inn litt mer næring i de. Bruk en andel grovere
Les merI går var det rådslag hos Helsedirektoratet hvor vi deltok og kom med innspill til revideringen av «Nasjonal faglig retningslinje for spedbarnsernæring». Den nasjonale faglige retningslinjen
Les merMange lager sviskemos og aprikosmos til babyen sin, og er forvirret angående tilberedningen. Må man koke tørkede svisker og aprikoser? Vi fikk dette spørsmålet på bloggen, og får det ofte –
Les merNår du skal starte med fast føde til babyen din er det lett å bli usikker på hvor mye mat du skal gi. Hvor mye er egentlig en smaksprøve? Du har kanskje sett at det står angitt en porsjon på pakningen
Les merJulen står for døren og når det gjelder mat til de minste er det noen ting vi bør huske på. Blant annet hvor mye rosiner vi gir, hvilken kanel vi bør velge og hvor mye søtsaker barna bør få i
Les mer