Skrevet Stine Pedersen Svarthe Maja Skogstad og Marit Kolby Zinöcker er ernæringsbiolog og høyskolelektor ved Bjørknes Høyskole. Er det “snilt” å gi is til barn
Les merBokhvetegrøt kan lages av bokhvetemel eller hel bokhvete. Førstnevnte passer best fra babyen er 6 måneder. Vil du lage grøt av helbokhvete
Les merChiasyltetøy eller jordbærsyltetøy med chiafrø kan gis fra ca 8 måneder. Det er viktig å huske på at det er en begrensning på chiafrø til voksne på 15 gram per dag. Selv om det ikke er en advarsel
Les merHipp hipp hurra for selveste Nasjonaldagen og for amming🇧🇻🤱 Jeg ønsker at amming skal bli sett på som like naturlig som å ta på seg sokker om vinteren🧦❄️😅. Da jeg ammet datteren
Les merSynes du det er vanskelig å få i familien nok grønnsaker? Da er sunne grønnsaksjuicer en super måte å snike inn gode næringsstoffer. Du kan enkelt variere ulike typer grønnsaker ved å gå etter
Les merMange foreldre klør seg i hodet over hvorfor barnet plutselig ikke vil ha mat som tidligere gikk ned på høykant. “Han vil ikke spise noe av det jeg lager lenger” “Hun lever på kun pasta og ris.
Les merKombucha er fermentert te, et sunnere alternativ til brus og annen søt drikke. Mye av sukkeret forsvinner i fermenteringsprosessen og den blir syrligere jo lenger du lar den stå. Kombucha inneholder
Les mer