Legg igjen en kommentar:
21 kommentarer
Hvorfor har man eddik i brødet? Hvilken funksjon har det? Blir det ikke veldig surt av det?
SvareHar problemer me vanlig brødmat…oxo glutenfritt fra butikk…er surdeigsbrød som anbefalt uten gluten???
SvareJa, det kan man Bruk ca 3 ss surdeigsstarter. Hilsen Thea BBB
Hei! Helt nydelig brød som går ned i alle mann her hjemme. Men et lite spørsmål må jeg få stille. Hvordan får du brødet til å se ut som på bildet? Da det ser ut som det er eltet, tilsatt mel og bakt uten form ved siden av et annet brød. Dør etter å vite hvordan du får det til å se sånn ut
Hei Susanne! Vi er så glad for å høre at dette faller i smak, og jeg må si meg enig, jeg lager også veldig ofte dette brødet og mine ser heller ikke slik ut. Og det er fordi dette er et gammelt bilde som vi la inn midlertidig for å få ut oppskriften, og så ser jeg at vi har glemt å oppdatere det. Det skal vi gjøre asap, så tusen takk for at du gjorde oss oppmerksom på det. Ønsker deg en fin dag! Hilsen Thea BBB
SvareHei Marianne! Godt spørsmål, og dette kan jeg presisere i oppskriften. Eddik kan hjelpe til å bryte ned stivelse og proteiner slik at det blir lettere å fordøye. Vi anbefaler å velge en rå, ufiltrert eddik slik som Helios sin som inneholder levende bakterier og enzymer som kan gjøre denne jobben. Hilsen Thea, BBB.
SvareHei, formene jeg har brukt her er 26 x 10 x 6,5 cm
Vi dropper det for å spare tid i hverdagen – og siden man ikke gjør noe mer mer deigen her, blir det jo ikke noe skille på når man starter for- og etterheving
Både kaldt og romtemperert fungerer, det skal bare ikke være for varmt, for da tar du livet av gjæren/surdeigskulturen.
Svare