Legg igjen en kommentar:
1 kommentar
Tenkte å laga desse til 1 års dag til minsten ; ) Er dei lika gode om eg lager dei I forkant og fryser dei ned ? Forslag til ein krem på toppen som passer til dei små?
SvareMuffins er en av våre favoritter å lage for å ha noe enkelt å ta med på tur eller legge i matpakken. Ingrediensene her passer fra barnet ditt er 6 måneder, men forsøke gjerne med rene råvarer som den første babymaten. Du finner mer om hva du kan starte med i denne posten.
Oppskrift
Passer fra 6 måneder
Gir ca 8 muffins
Allergener: egg, melk
Mål opp 50 gram smør og sett det på platen på svak varmen slik at det smelter.
Ha i to egg i en bakebolle og pisk de godt.
Ta en banan på en tallerken og mos den godt med en gaffel.
Ha i det smeltede smøret.
Mål opp mel, chiafrø og bakepulver og rør det inn i blandingen.
Ha i den moste bananen.
Finn et rivjern med små hull og riv skallet av en hel sitron oppi blandingen. Pass på at du kun får med deg det gule, det hvite gir bitter smak. Når du bruker skallet må du bruke økologisk sitron.
Skvis i saften av en halv sitron og ha i kokoskremen.
Bland alt godt sammen.
For å slippe klin og gris på formene tok jeg massen i en sprøytepose, for å enkelt få røra oppi.
Muffinsene stekes på 180 grader i ca 12-15 minutter.
Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.
Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.
Tenkte å laga desse til 1 års dag til minsten ; ) Er dei lika gode om eg lager dei I forkant og fryser dei ned ? Forslag til ein krem på toppen som passer til dei små?
Svare