Legg igjen en kommentar:
20 kommentarer
Jeg setter så utrolig stor pris på at det ikke bare står oppskrift, men at det også står litt informasjon om næringsstoffene. Her kan man lære noe nytt hele veien! Takk
Disse var gode, men klumpet seg litt for Mini så hun satte litt i halsen. Det gikk helt fint og hun ordnet opp i det selv ved å hoste, men betyr konsistensen at jeg har stekt dem litt for lite?
Hei Maja! Ble de litt bløte? Prøv å steke litt lenger hvis du vil ha de litt hardere i konsistensen Klem fra Stine
Hei denne oppskriften ser så spennende ut og har så lyst til å prøve denne til min datter på Snart 11 mnd,. Men er det mulig å bytte ut kefir med noe annet som ikke inneholder melk? Hun Tåler ikke melkeprotein så da vil de jo dessverre ikke gå :-/
Nei det har jeg ikke, var usikker på om det ville ha samme effekt som kefir? men da skal jeg ta å prøve det?
SvareTilsatte litt hasselnøtter og små biter av aprikos til disse og må si at det var noe av det bedre jeg har spist på lenge! Spørs om det blir noen igjen til ungene tusen takk for denne og alle de andre flotte oppskriftene
Takk for hyggelig tilbakemelding Siv Og supert tips med nøtter og aprikos, det kan jeg tenke meg tok denne til et nytt nivå:)
Hei! Du kan velge selv – jeg bruker ofte sammalt (altså der hele kornet er brukt), men som er finmalt. Fra Holli Mølle eller Manna. Hilsen Thea BBB
SvareNår jeg prøver å bløtlegge 4dl hirseflak og 4 dl speltmel med kun 4 dl kefir blir ikke alt det tørre fuktet…føler det er for lite væske for å bløtlegge såpass mye mel..Er det slik det skal være?
SvareHei Katrine – du må vende det sammen – så dekker kefiren både hirseflak og mel. Alt kornet trenger ikke å ligge under kefir, men bli en løs deig som er i kontakt med kefiren når du vender det sammen Håper det smaker. Hilsen Thea BBB
Hei, jeg laget disse, stekte de noen minutter lengre enn det står i oppskriften. De virker nesten rå, eller er det smøret? Hva slags konsistens skal de ha?
Takk for svar
Hei Trine! De kan oppleves ganske seige og kompakte ja. På grunn av smøret, fuktigheten fra gulroten og kefiren. De blir ikke luftige, dete r også på grunn av de grove grynene Hilsen Thea BBB
Mangler informasjon i oppskriften om når bakepulveret skal inn. Og jeg har samme problem som ble nevnt i annen kommentar her, blir altfor tørt med så mye mel og havregryn mot såpass lite kefir. Blir ikke noe løs deig det her, kanskje smøret skal tilsettes på et tidligere stadie, så blir det mer bløtt oppi?
SvareHei Carina!
Jeg skal legge til bakepulver, beklager at det har falt ut – det kan du ha i sammen med smør og gulrot. Denne oppskriften blir veldig kompakt ja, og man må jobbe litt for å vende inn smeltet smør og gulrot.