Denne julemarsipanen er laget med kokosblomstsukker som gjør at smaken blir deilig karamellaktig og får en myk kjerne. Vi anbefaler først og fremst å søte med frukt til de minste barna, så denne anbefaler vi å servere fra 2 år. Naturlig søte bananstaver som passer fra 6 måneder finner du oppskrift på her.
Finmalte mandler uten skall finner du i dagligvarebutikken eller helsekost og kokostblomstsukker finner du i utvalgte butikker eller på helsekost.
Oppskrift
Passer fra 2 år (her kan du lese mer om denne anbefalingen)
Gir ca 6 – 8 pinner
Allergener: nøtter, egg
Ingredienser
200 gram finmalte mandler uten skall
60 gram kokosblomstsukker
2 eggehviter
Mørk sjokolade til pynt
Slik gjør du
Ha mandelmel og kokosblomstsukker i en bolle og bland godt.
Tilsett 2 eggehviter og bland godt til deigen er seig. PS, bruk eggeplommene til å lage myk eggeplommerøre til babyen din.
Rull til marsipanpinner og legg på et bakepapirkledd stekepapir.
Stekes på 200 grader i 10 minutter.
Avkjøles før de pyntes med mørk sjokolade.
Mørk sjokolade kan smeltes i kjele eller vannbad. Jeg tilsetter en liten teskje kokosolje for å gjøre sjokoladen enklere å håndtere.
Ser du etter flere oppskrifter på godsaker bør du sjekke ut denne supergode sjokoladekaken med dadler.
Vil du har flere juleoppskrifter? Du får masse godt for hele familien i vår egen JULEGODT bok som du finner her.
Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.