Legg igjen en kommentar:
15 kommentarer
Hei! Ønsker gjerne å lage denne kraften, men ble litt usikker på framgangsmåten slik dere har skrevet den. Etter å ha kokt opp alt første gangen, skal man da bytte ut det vannet og koke opp igjen?
SvareHei,
Jeg laget leverposteien deres til barna mine, og den ble veldig godt mottatt!
Jeg skulle derimot visst hvor lenge den holder i kjøleskap. Har fryst to bokser med leverpostei, men den som står i kjøleskapet hadde vært greit å vite hvor lenge den var ok å spise
Hei, som hovedregel holder det 2 dager i kjøleskap, vil foreslå å fryse ned i små porsjonsstørrelser som du kan ta opp
Hei! Jeg lurer på om det går an å kjøpe kraft fra butikken hvis jeg ikke har tid til å lage denne? Jeg så at den inneholder salt, så tenker kanskje ikke? Baby er 7 måneder gammel.
SvareHei! Hvis jeg ikke har tid til å lage kraft til oppskriftene dine, kan jeg da kjøpe kraft fra butikken istedenfor? Det står på noen varianter at de er uten salt.
SvareHei! Hvis jeg ikke har tid til å lage kraft til oppskriftene dine, kan jeg da kjøpe kraft fra butikken istedenfor? Det står på noen versjoner at de er laget uten salt.
SvareHei, ja Jacobs og Maggi har noen gode variante med mer råvare, mindre unødvendig og mindre salt. Hilsen Thea BBB
SvareHei! Kan man trygt bruke kraft kjøpt i butikken også? F eks kraft fra Jacobs? Blir alltid skeptisk når ting står oppbevart i romtemp og har så lang holdbarhet.
SvareHei Sara! Ja, gode alternativer er f eks Jacobs sin, og en fra Maggi. Det finnes også noen små lokale produsenter som Holte gård og Tidløs kraft. Hilsen Thea BBB
SvareHei Hanne – det blir nok for salt – ville brukt kraftbein som ikke er salte: fra okse eller kyllingskrog for eksempel. Hilsen Thea BBB
SvareHei
Hvor ofte kan man gi hjemmelaget kraft? Har laget og fryst ned i isbitposer men usikker når ofte man kan gi kraften. Barnet er 4mnd
Hei Emilie! Det finnes ingen anbefaling eller begresning på dette Men det er viktig å huske på at så små barn ikke har spesielt stort behov for protein, og kraft er jo veldig rikt på protein i tillegg til fettsyrer. Så bruk i veldig små mengder når de er så små, og så kan man gjerne bruke litt i middagsmaten hver dag etterhvert som de blir større og til voksne. Så lenge den er usaltet
Hilsen Thea i BBB
Hei!
Lagde kraft for første gang i går. Satte glassene på benken til avkjøling, og så glemte mannen å fryse de ned før han la seg de sto ca 9 timer i romtemperatur før de ble fryst. Kan vi bruke kraften, eller må vi kaste alt?
Hei Marte! Så utrolig kjedelig. Sjansen for bakterievekst er størst når temperaturen er mellom 10 – 60 grader, og det har nok vært der store deler av natten da, så det tryggeste er vel å ikke spise det selv om man ikke vet om det er noe uønsket bakterievekst i den. Hvis det er mer fett i den holder den seg også bedre i romtemperatur, men det er jo også en del proteiner og vann i den. Hilsen Thea BBB
Svare