Legg igjen en kommentar:
14 kommentarer
Hei, du kan bruke annet mel du har:) Havremel f.eks eller spelt:)
SvareStekes på medium varme til de er litt gylne på begge sider, tar ca 5 min
Disse er kjempe gode bare som de er med en dipp, på skiva eller som middagsmat med f.eks ovnsbakte poteter til
Kan man steke dem i ovn o stedet? Jeg har ikke tålmodighet til å stå å steke dem..
Hei Linda! Jeg vil tro de får en litt sprøere stekeskorpe når man steker de i pannen, og det er min erfaring at det kan være en fordel med vegetarkaker, spesielt uten egg. Vi har ikke testet i ovnen, men hvis du prøver, så gi oss gjerne en tibakemelding på hvordan det fungerer. Hilsen Thea BBB
SvareHei! Her har du noen tips: jeg syntes kikertmel fra en asiatisk butikk ofte har bedre bindeevne enn det jeg kjøper på helsekosten og dagligvarebutikken. Du kan også prøve å la chiafrøene svelle i litt vann og ha de utenom food prosessoren, og vende det inn etterpå. Hvis du tåler egg kan du også tilsette det for å få de til å binde bedre sammen. Håper det kan hjelpe på. Hilsen Thea BBB
SvareKan man bruke potetmel her, eller vil ikke det være en god erstatning for kikertmel?
Hei Regine! Vi har ikke testet, så har ikke noe fasit å gi deg dessverre, men godt mulig det kan fungere bra ja Det sakl jo ikke være så mye i oppskriften. Gi oss gjerne en tilbakemelding hvis du tester det. Hilsen Thea BBB
Linsekakene kan fryses ja. Putter de i en tett boks i frysern