Legg igjen en kommentar:
12 kommentarer
Hei! Ville bare testet, fungerer helt sikkert fint
Hei Aria. Beklager så sent svar på denne, men det går nok helt fint å bruke det ja. Hilsen Thea BBB
SvareTakk for oppskrift jeg lagde denne to dager før bdagen.. Hva er beste måte å oppbevare for å unngå at den blir tørr?
Hei Ida! Jeg ville oppbevart den i kjøleskapet. Lykke til med bursdagsfeiringen, hilsen Thea BBB
SvareHar du prøvd å doble oppskriften? Skal ha besøk, og er redd det blir litt lite.
SvareHei Camilla! Har ikke testet dessverre, men hvis du da lager den i en større form så blir det kanskje ikke så mye forskjell i tykkelsen på kaken og da er forhåpentligvis steketiden osv lik? Hilsen Thea BBB
SvareDet har vi ikke testet selv, men jeg vil tro det går fint Anbefaler å velge de økologiske for å unngå sulfitt. Hilsen Thea BBB
Lagde denne, og den var veldig god! Men, synes den ble veldig lav (hadde kun 24 cm springform, så litt större).
Om jeg dobler oppskriften, og har den i den samme springformen, hvordan tror dere steketiden vil bli påvirket?
Forsökte en annen oppskrift med mandelmel og en springform som var i annen str enn den oppskriften, og kaka blei så og si aldri ferdig stekt, hehe.
SvareHei, så hyggelig at du likte den! Den hever ikke så mye nei, dette blir en kompakt kake. Vi har aldri testet å doble oppskriften selv, så her må du bare prøve deg frem. Jeg ville startet med samme steketemperatur og så sjekket hvert 10 minutt