Legg igjen en kommentar:
4 kommentarer
Hvor lenge kan de oppbevares? Og bør de oppbevares i kjøleskapet eller romtemperatur? Tett boks eller med litt luft i?
Holder seg best i kjøleskapet, tett boks, i 5 – 7 dager tenker jeg
En bestemor lurte på om vi lagde påskesnop på bestilling, sånn at hun kunne kjøpe inn sunt godis å putte i påskeegget til barnebarna. For en engasjert bestemor, og for noen heldige barnebarn. Vi har en drøm om å kunne tilby enkle og sunnere alternativer til alle, fordi alle barn fortjener å vokse opp på sunn og næringsrik mat.
Derfor lager vi enkle oppskrifter som kan lages på 1-2-3, som alle kan klare å lage, selv om du aldri har tatt i en bakebolle før. Her får du oppskrift på små søte solkuler.
Passer fra 6 måneder
Denne oppskriften gir 8-10 kuler
Allergener: egg
1 moden banan
2 egg
5 dl havregryn
1 ts bakepulver
1 ts ekte vaniljepulver
1 ss gurkemeiepulver
1-2 never økologiske rosiner (les mer om hvorfor vi anbefaler økologiske her)
Mos banan og tilsett 2 egg. Visp sammen.
Ha i det tørre, havregryn, bakepulver, vaniljepulver, gurkemeie og eventuelt rosiner.
Vend godt sammen.
Form til små boller med hendene og legg på bakepapir. Stek i 15 minutter midt i ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt sjokolade og ha det over kulene (passer fra 2 år).
Vil du også lage sunnere godis til påsken? Her finner du e-bok vår “påskesnop”, proppfull av sunnere godis til påsken.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.
Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.
Hvor lenge kan de oppbevares? Og bør de oppbevares i kjøleskapet eller romtemperatur? Tett boks eller med litt luft i?
Holder seg best i kjøleskapet, tett boks, i 5 – 7 dager tenker jeg