Bananlapper har vært en favoritt hjemme hos oss i flere år. De er superenkle å hive sammen til frokost og er ypperlig tilbehør i matboksen til de små.
Nå sa jeg jo at det bare var to ingredienser, og det kan det jo være – men! Lappene blir veldig mye bedre med litt kardemomme og litt kanel i tillegg. Så det vil jeg virkelig anbefale deg å bruke.
Oppskrift
Passer fra 6 måneder
Gir ca 5 små lapper
Allergener: egg
Ingredienser
- 1 egg
- 1 banan
- 1/2 ts kardemomme
- et dryss ceylonkanel
Sånn gjør du
Skrell bananen og legg den på en tallerken.
Mos den god med gaffel.
Knekk et egg og ha det i en bolle.
Pisk egget godt.
Ha i most banan og krydder og pisk godt.
Ha smør i stekepanna og stek lappene på medium varme.
Jeg pleier å steke 3 små lapper av gangen.
La de «sette seg litt» før du snur dem så det ikke ender i bananlapp-katastrofe.
Server gjerne lapper med friske bær og kokoskrem (den tykke delen av kokosmelken) eller eplemos og seterrømme (fra 10 måneder).
Her finner du oppskrift på havrelapper med avokado.
Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.