Legg igjen en kommentar:
5 kommentarer
Hei,
Takk for oppskriften! Hvor mye salt og gresskarkjerner skal jeg bruke for dette brød?
Takk, Vaiva
Hei! Ville brukt 1-2 ts salt og 1 neve gresskarkjerner til hvert brød
Hei! I lista med ingredienser står det solsikkekjerner og ikke gresskarkjerner, skal man bruke begge? Trenger man mer vann med mer kjerner?
SvareGode brød! Lurer på: hva slags brødformer anbefaler dere til surdeigsbrød, og brød generelt? Trodde surdeig ikke burde komme i kontakt med metall. Tusen takk for inspirasjon, og at dere deler all kunnskapen deres!
SvareHei! Takk for hyggelig tilbakemelding Nei, så jeg bruker alltid bakepapir i brødformene mine. Det er også mulig å steke i glassformer, jeg har noen ildfaste former fra Rosendahl som jeg har brukt ellers har Bee Organic disse: https://www.beeorganic.no/products/brodform-i-herdet-glass-ahtable
Hilsen Thea i BBB
Svare