Legg igjen en kommentar:
14 kommentarer
Hei! Takk for supre oppskrifter! Jeg lurer på; om man dobler oppskriften på surdeigspannekaker, så dobler man også porsjonen med surdeig?
SvareHei. Super oppskrift på surdeigspannekaker. Skal røren stå på benken eller i kjøleskapet over natten? Synes det er litt forskjellig hva som blir gjort.
SvareJeg lurte på det samme! Tok en sjanse og hadde den på kjøkkenbenken (så det i en annen oppskrift). Det ble kjempebra!
SvareJa, du kan ha den på kjøkkenbenken ja. Tusen takk for tips Thao!
SvareHei. Er det mulig å lage disse uten egg?
Og hvordan får du de grønne?
Ja uten egg går fint, det har jeg testet. Bruker litt ekstra kanel og kardemomme, synes jeg er godt. Men det er smak og behag:) For å få de grønne kan du blande inn en pose med spinat, bruk stavmikser eller blender. Klem fra Stine
SvareJeg har veldig mye surdeigsstarter til overs, hvor mye kan jeg bruke i pannekaker? Matet i går, kan jeg bruke det i pannekaker i dag uten at det står ei natt til?
SvareDu kan bruke 2 ss eller resten om du har mye starter igjen før du mater opp på nytt f.eks:)
SvareDette var noe av det beste jeg har servert familien min til frokost! Tusen takk <3
Svare